Flickr
Tel. +376 601 250

img_aia

L’Associació d’Al·lèrgics i Intolerants Alimentaris d’Andorra (AIA), és una associació sense ànim de lucre, creada per un grup de mares i pares de nens al·lèrgics i/o amb intolerància alimentària, que sorgeix arran dels problemes que generen les al·lèrgies i les intoleràncies relacionades amb l’alimentació.
El nostre objectiu principal és procurar una bona qualitat de vida i una millor integració social a tots els que en pateixen.

 

Tot i que hi ha persones que estan genèticament més predisposades a tenir al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, això no vol dir que al llarg de la nostra vida estiguem exempts de partir-ne alguna.
Per tant, interessem-nos-hi, actuem amb consciència i bona voluntat en aquest afer.

 

Si vols col·laborar amb nosaltres, fes-te’n soci aquí.

 

Segons l’Associació Nacional d’Informadors de la Salut (ANAIS), s’estima que actualment més de 100 milions de persones a Europa pateixen algun tipus d’al·lèrgia, de les quals un 25% per cent dels quals estan en edat infantil. Aquesta xifra es preveu que augmentarà fins a arribar aproximadament al 50% de la població el 2015.


 

 

 

 

essay help cheap custom essay writing services write essay for me buy assignment custom essay writing service term papers for sale writing essays write my class essay essay writing a college essay writing a college essay essays online college essay custom essay write my essay for me write essay for me essay writing write my essay
simple shopping cart software adblock install free adblock latest version adblock link adblock mobile adblock mozilla adblock official adblock official site adblock official website adblock or adblock plus
term paper writing serviceessay writersterm paperbuy essaypaper writerwrite my paperprofessional writer service